Werken op landgoed BuitenLeeft

Samen onderhouden we landgoed BuitenLeeft. Vele handen maken licht werk. Zo zijn we met een groep vrijwilligers en cliënten dagelijks bezig met wat de natuur van ons vraagt. Vrijwilligers komen in de ochtend en cliënten in de middag.

Vrijwilligers

Vrijwilligers zijn altijd van harte welkom om langs te komen. Er is genoeg te doen. Van het vormgeven van het terrein, in de groententuin helpen bij het oogsten of in de kas de planten verzorgen. Het zijn maar een paar voorbeelden uit de vele werkzaamheden die er zijn.

Als de zon in je hart schijnt, dan is de gloed op je gezicht te zien. Dat is waar wij in geloven. Wil jij meedoen op ons prachtige landgoed, dan ben je van harte welkom. Bij ons telt iedereen mee. Ervaring in het tuinieren is niet nodig, wel goede zin. Neem geheel vrijblijvend contact op met Margriet.

Cliënten (re-integratie)

Wanneer je al een tijd thuis zit is de stap naar werk gaan vaak groot. BuitenLeeft biedt een werkervaringsplek voor werknemers die tijdelijk of voor langere tijd uitgevallen zijn door bijvoorbeeld een burn-out, posttraumatische stress stoornis, postnatale depressie, niet aangeboren hersenletsel of anderszins. Bij ons kun je stapsgewijs weer in een arbeidsritme komen en werkervaring op doen. We bieden ‘s middags een op maat gemaakt traject aan, in samenspraak met de werkgever. Aan de begeleiding van een traject zijn kosten verbonden.

Ons uitgangspunt is dat een ieder die op het landgoed werkt dit uit eigen beweging en overtuiging doet. We beogen een sfeer van harmonie en veiligheid.