BuytenVitaal Pakket

Van buiten word je beter, dat kunnen we niet vaak genoeg zeggen. We hebben genoeg binnen gezeten, tijd om weer naar buiten te gaan!

Samen met 22 lokale organisaties en ondernemers hebben we daarom het BuytenVitaal aanbod samengesteld. We wilden iets organiseren voor mensen uit de buurt. Het moest niet alleen coronaproof worden, maar ook bijdragen aan je eigen vitaliteit. De vraag was: ‘Hoe kunnen we iets organiseren, waardoor je fysiek en mentaal kunt opladen?’ En dat is het BuytenVitaal-pakket geworden. Wanneer je je aanmeldt ontvang je gedurende tien weken wekelijks tips en cadeautjes in je mailbox, waarmee jij kunt genieten van de natuur om de hoek.

Stap op de fiets en kom naar Buytenhout. Het gebied -Delftse Hout, de Bieslandse polder en de Dobbeplas- is als het ware de binnentuin van de buurt. Je kunt de cadeaubonnen inwisselen wanneer het jou uitkomt.

Meer weten? Lees hier meer over het BuytenVitaal pakket.

Persoonlijk oplaadmoment bij BuitenLeeft

Een onderdeel van het BuytenVitaal pakket is het persoonlijk oplaadmoment. BuitenLeeft biedt een persoonlijk oplaadmoment met betrekking tot vitale voeding. In onze tuin kun je genieten van de rust en natuur terwijl  we je vertellen wat vitale voeding is, wat het voor je kan betekenen en we laten zien hoe vitale voeding groeit. Een gezonde bodem is hierbij essentieel. We vertellen je hoe we de bodem gezond houden, gaan een groente oogsten en uiteraard proeven!

Data en aanmelden

Wil je jouw BuytenVitaal-pakket kadobon t.w.v. €15,00 euro besteden aan dit oogstmoment? Klik dan hier om jouw kadobon te verzilveren.

Voor meer informatie over het oplaadmoment bij BuitenLeeft kun je contact opnemen met Margriet Knospe via info@buitenleeft.nl.