Werken bij BuitenLeeft

Samen maken we BuitenLeeft. We kunnen niet zonder de inzet van vrijwilligers voor de zelfoogsttuin. Vele handen maken immers licht werk. Zo zijn we ook meteen met een groep vrijwilligers en clienten, als onderlegger van therapie, gestart tijdens de ontginning en inrichting van de locatie.

Vrijwilligers

Vrijwilligers zijn van harte welkom bij BuitenLeeft. Er is genoeg te doen. Van het vormgeven van het terrein, in de groententuin helpen bij het oogsten of in de kas de planten verzorgen. Het zijn maar een paar voorbeelden uit de vele werkzaamheden die er zijn.

Als de zon in je hart schijnt, dan is de gloed op je gezicht te zien. Dat is waar wij in geloven. Wil jij meedoen op onze toekomstige prachtige plek, dan ben je altijd van harte welkom. Bij ons telt iedereen mee. Ervaring in het tuinieren is niet nodig, wel goede zin. Neem geheel vrijblijvend contact met ons op.

Re-integratie

Altijd al als gastvrouw/receptioniste, chauffeur, timmerman of groenmedewerker willen werken? Bij BuitenLeeft kan dat. Wij staan open voor mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt die arbeidsritme en werkervaring willen opdoen. Ons uitgangspunt is wel dat een ieder die in de zelfoogsttuin werkt dit uit eigen beweging en overtuiging doet. We beogen immers een sfeer van harmonie en veiligheid. Dat is van belang voor de cliënten die zorg ontvangen en voor de kinderen die deelnemen aan natuureducatie.